Yetenekli Türk Hacker BIBIL, Hacker Avcılarının Hedefinde!

0

Yetenekli Türk Hacker BIBIL, Hacker Avcılarının Hedefinde!


Son zamanlarda sıklıkla ismini duyduğumuz büyük icraatlere imza atan sitelerinde kendini kanıtlamış bir hacker BIBIL kod adlı defacer son zamanlarda yurt dışında ve içinde de çok ses getiren icraatlarının bir yansıması olarak Hacker Avcısı siber güvenlik gruplarının gözüne battı.


Yetenekli Türk Hacker BIBIL, Hacker Avcılarının Hedefinde!

Fox_threatintel isimli Siber Güvenlik grubu kimdir sorusuna gelirsek, genel misyonları siber suçlara bulaşmış kişileri tespit edip deşifre etme, haklarında istihbarat ve veri toplama üzerinedir. Bir çok büyük hacker grubunun önemli veri ve bilgilerini sızdırmayı başarmışlardır.

Son zamanlarda hedef nişangahlarını başarılı hack saldırılarıyla ismini hem Hack Alemine hem birçok büyük haber sitesine duyurmuş olan Türk Hacker BIBIL kod adlı defacer'e çevirdiler.



BIBIL kod adlı hacker 'in sahibi olmuş olduğu CasperSecurity'e bağlı sahip olmuş olduğu Backlink ve Hacklink alım satım sitelerini ve hacking için kullandığı bazı materyal sitelerinin bilgilerini başka bir ünlü yabancı hacker grubu olan LuizSec ile iş birliği yaptığı iddiaları ile İnternet'e sızdırdı.

Bıbıl Kod Adlı Hackerden Açıklama


BIBIL kod adlı hacker kendi hakkında, yapılan gönderi ve sızdırılan bilgileri yalanladı paylaşılan bilgilerin yalan ve araştırılmadan yapılan boş paylaşımlar olduğunu belirtti.

TARAFSIZ HACK HABERCİLİK SUNAR

PRIVNEWS

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top