Suriye Damascus University "Şam Üniversitesi" Hacklendi!

0

Suriye Damascus University "Şam Üniversitesi" Hacklendi!


Son günlerde kayseri de yaşanan Suriye uyruklu mültecilerin küçük yaşlardaki Türk bir kız çocuğuna istismarıyla başlayan zaten ülkemizde uzun süredir, bir çok vatandaşın rahatsız olmuş olduğu konuya tuz basmış bunun sonucu olaraktan, Kayseri de Türk Halkı sesini yükselterek kayseri civarında Suriyelilerin "ev,araba,dükkan" gibi mülklerini taşlayarak geçtiğimiz günlerde mültecileri ülkemizde istemediklerini yasal olmayan yollardan dile getirmeye çalıştılar.

Suriyeliler Afrinde Türklere Saldırmaya Başladı!


Olayın üzerinden bir gün geçmeden utanmadan Suriye uyruklu bir grup Türk Devletinin yardımları ile alınmış olan Afrin de Türklere karşı saldırılar başladı. Bir çok Türk bayrağı bölge halkı suriyeliler tarafından yakıldı ve daha da ileriye giderek bölgede yaşayan Türklerin araçları ve kendileri için giden yardım tırları dahil her şeye saldırdılar.

TÜRK HACK CAMİASI SESSİZ KALMADI!


 
TomyDefacer ve 0X kod adlı iki Türk hacker tarafından yapılan saldırıda:
"Devletler Arasında Kardeşlik Dostluk Olmaz O Oldun Makamda Gorev Yapıyorsan Sadace Devletin Bekası İçin Hareket Ediceksin. Yok Filistin Yok Süriye :D :D Anlatılacak Çok Fazla Şey Var Neyse" 

Mesajıyla siyasilere serzenişlerini iletmeye çalışmışlar, biz Privnews ekibi olarak her konuda taraf ve düşünce belirtmediğimiz gibi bu konuda da kararı siz değerli okurlarımızın yorumlarına bırakıyoruz.

TARAFSIZ HACK HABERCİLİK SUNAR

PRIVNEWS


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top