DragonHackerz Türk Hack Aleminde Bomba Gibi!

0

DragonHackerz Türk Hack Aleminde Bomba Gibi!


Son zamanlarda hızlı büyümesi ile dikkat çeken forum DragonHackerz kısa sürede sanalın illegal meraklılarının sıkça uğradığı bir yer haline geldi. Forum adresi BOZO808 kod adlı hacker tarafından 2024 senesinde açılmasına rağmen bir çok rakibini sollayarak Google üzerinde bir çok rakibinin önüne geçti.

DragonHackerz İllegal Dünyası Ne Alanda İlerliyor?


Forum adresinde bir çok kredi kartı hırsızlığı ve şahıs bilgileri dataları ön planda kısacası yer altı olarak nitelendirebileceğimiz ICQ yasa dışı çetelerinin forumlaştırılmış hali olarak görebiliriz. İllegalplatform'un bıraktığı yerden sancağı devir alacaklar gibi gözüküyor. 

DragonHackerz Konu Paylaşımları


Bu tarz içerikli forumların sonu genelde ekip üyeleri dahil kodeste biter, ancak nasıl bir yönetim çizgisi izleyecekleri ve bu durumu nasıl ilerletecekleri şuanda belirsiz. En küçük CİMER şikayetinde kapatılacak bir yer gibi gözükse de günümüze kadar başarıyla ilerleye bildiğine göre yönetim ekibinin bir bildiği var olmalı.

Hack camiasında yeni bir ses olan DragonHackerz ekibini hızlı ilerlemeleri için tebrik eder ve en yakında misyonlarının daha farklı geniş çaplı bir kapsam olmasını dileriz.

TARAFSIZ HACK HABERCİLİK SUNAR

PRIVNEWS

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top