Charmquell Can Cebeci Olayı Nedir?

0

Charmquell Can Cebeci Olayı Nedir?


Son günlerde hack camiasında bir çok kişinin farklı görüşlerde bulunduğu ve bir o kadarda çok konuşulan bir video paylaşıldı. Charmquell ismiyle bilinen ünlü araştırmacı Fırat Yayla türk hack camiasında bilindik bir isim olan Can Cebeci kod adıyla Root Ayyıldız hakkında bazı iddialarda bulundu.

Can Cebeci Olayı Nedir?

Can cebeci internet aleminde hack kültürünün popüler olduğu zamanlarda bir çok mahlas kullanmış ve bir çok siber saldırıya imza atmış bir hackerdir. Kendini hack camiasına siber güvenlik alanında geliştirmeye veya bunun türevleri olan bilişim dallarında kendini geliştirmeye adamış bir şahıstır.

Charmquell bahsi geçen Can Cebeci isimli şahsın geçmişini araştırdığında bazı tutmayan ayrıntılar gördüğü iddiasıyla geçen haftalarda discord adresinde, bir anket düzenleyerek takipçilerine bunu araştırmalı mıyız sorusunu yöneltmiş ve çok fazla olumlu yanıt alarak bu konuya parmak basmak istemiştir.

CHARMQUELL VİDEOSU


Çarpıntıcı ayrıntılarla değindiği, bir çok kanıtlar sunduğu güzel bir video sunulmuş ve konu hakkında detaylı bir anlatım gerçekleştirilmiş ve şuan 250.000 kişiden fazla kişi bu videoya erişim sağlamış bulunmakta, sanal alemdeki eski isimlerin bazıları iddialar asılsız meyve veren ağaç taşlanır derken bazıları ise anlatılanları eksik ve daha da kötü birisi olduğu yönünde yorumladı.

Root Ayyıldız ( Can Cebeci ) AÇIKLAMASI


Can Cebeci'den ise yanıt çok gecikmeden geldi ve bir çok konunun aslının ne şekilde olduğu ve iddiaların hangi perspektif de bakılması hakkında kendi savunmasını yaptı hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğunu siz değerli okurlarımızın yorumlarda belirtmesi belirleyici olacaktır. Tarafsızlık ilkemiz gereğince gerekli çizgiler doğrultusunda siz değerli okurlarımıza olayı en yalın haliyle sunduk.

 TARAFSIZ HACK HABERCİLİK SUNAR
PRIVNEWS

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top